maanantai 21. maaliskuuta 2016

Löytölaaria ja pääsiäisen odotusta


Jännitys laukesi kirjallisten töiden luovutuksen myötä ja nyt odotellaan arviointikeskustelua... no kyllä sekin hiukan jännittää.
.Viimeiset työharjoittelupäivät sujuivat myyntitapahtuman merkeissä ja siinä riittikin puuhaa. Tavaroiden hinnoittelua, paikasta toiseen siirtelyä, asiakaspalvelua ja myyntiä.. Löytölaari-tapahtuma järjestetään siis kaksi kertaa vuodessa, eli keväisin ja syksyisin. Päivät ovat valtakunnalliset ja aletuotteet saa myydä määrättyyn hintaan vain kyseisinä päivinä. Kaikki mainoksissa olleet tuotteet jaetaan myymälöihin keskusvaraston kautta, mutta osa tuotteista on jo varastossa. Myymälöihin jaettiin myös mainosjulisteet ja -lehtiset, sekä panderolli, joka ripustettiin ulos verkkoaitaan. Eri kokoisia julisteita teipattiin ja ripustettiin pitkin myymälätilaa ja sidottiin muovinauhaa ruseteiksi sinne ja tänne. Oranssi väri kiinnitti kyllä heti huomion.
 Työharjoittelu päättyi hiukan haikeana, sillä pidin työstäni Huittisten Hankkijalla. Lähdin hakemaan erilaista kokemusta ja sitä todella sain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti