sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kevättä ja jännitystä ilmassa



Vihreyttä myymälään
Hinnasto
Hienoa kun saatiin jo vähän vihreyttä ja väriä myymälään, kun ensimmäiset viherkasvit ja narsissit saapuivat. Tosin narsissit mielletään pääsiäiskukiksi, joten myynti on alkanut hieman hitaammin. Erilaiset kukkien ja vihannesten siemenet, mullat ja ravinteet sen sijaan ovat liikkuneet hyvin. Kevään enteilyn huomaa myös lisääntyneenä asiointina vilja- ja konemyyjien luona ja myös puhelimitse. Tarkkaan seurataan hintojen kehitystä suuntaan ja toiseen, mikä onkin ymmärrettävää, kun puhutaan isommista tilauksista ja isommista euromääristä.
Oma työni on jatkunut tuttuun tapaan, eli kassatyöskelystä, asiakaspalvelusta, tavaran vastaanotosta ja lähetyksen tarkastuksesta hyllyttämiseen. Edellämainittujen Pislan tuotteiden hyllyttämisessä olikin haastetta, kun piti saada kaikki mahtumaan yhteen hyllyvälikköön, niin vanhat, kuin uudetkin tuotteet.
Vielä tulee paljon asioita vastaan, joissa on kysyttävä asiantuntijoiden apua, mutta sekin kuuluu asiakaspalveluun, ohjata asiakas oikean ihmisen luokse. Jokaisella myyjällä on oma vastuualueensa ja tietämyksensä niin rehuista, rakennustarvikkeista, koneista, varaosista, kasvien hoidosta kuin eläinten tarvikkeista ja paljosta muusta.
Kuvahaun tulos haulle back on track
Itse olen perehtynyt viimepäivinä tuotteisiin nimeltä Back on Track. Se on sarja erilaisia terveysvaikutteisia suojia, vaatteita ja vitamiineja ihmisille ja eläimille. Huittisten Hankkijalla olevat tuotteet ovat ihmisten erilaiset suojat ja vaatteet/asusteet. Teen kyseisistä tuotteista tuotekansiota ja pidän myymälässä tuote-esittelyn. Esillepano tulee olemaan haastava, koska tuotteet on mielestäni vaikea saada näyttävästi esille, varsinkin kun käytössä on pelkkä torso...
Sain tehdä täydennystilauksen Back on Track- tuotteista ja lisäksi tein englanninkielisen kyselyn tuote-esittelyyn toivomistani esitteistä ja kuvista.
Tilaus tehtiin ns. tehdastilauksena, eli ei keskusvarastolta vaan Finn-Tackilta, mistä tilataan hevos- ja ratsastustarvikkeet. Toivottavasti tuotteet ehtivät tulla ennen esittelyä. Julisteet ja esitteet tulivatkin parissa päivässä.
 Back on Trackin tuotteet sijaitsevat hyllyn päädyssä, jossa oli melko huono valaistus, mutta asia korjaantui, kun kohdalle asennettiin kisko ja siihen valospotteja. Onneksi ehdotukseeni suostuttiin, koska valaistus toi heti tuotteet paremmin esiin ja olen huomannut, että asiakkaatkin pysähtyvät nyt hyllyn kohdalla useammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti