tiistai 23. helmikuuta 2016

Harjoittelun puoliväli

Kylläpä aika rientää..ehkä liiankin nopsaan! Nyt mennään jo harjoittelun viidettä viikkoa ja Annen kanssa käydyn näyttösuunnitelman mukaan yritetään saada myös kirjallista tuotosta aikaan. Tuote-esittelyn, tuotekortin, yritysesittelyn ym. pohdinta on päällimmäisenä ajatuksissa..
Työt ovat jatkuneet entiseen malliin, eli asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, hyllyjen järjestelyä ja tulleen tavaran purkua. Tämä viikko saattaa olla kiireisempi, kun kaksi ihmistä on lomalla.
ennen
Sain tehtäväkseni "tehdä tilaa" Pislan tuotteille, jotka ovat ns. pientavaraa, eli mm. helat, ovenkahvat, saranat, koukut jne. Ensin siirsin painepesurit ja imurit toisaalle ja tyhjäksi jääneeseen tilaan taas siirsin muuta tavaraa, kuten uppopumppuja, imurin pusseja ym. Hyllyjä poistamalla ja lisäämällä tila saadaan sopivaksi siihen tulevien tuotteiden mukaan. Tarvittavat hyllyt ja kannakkeet kävin koluamassa varastotilasta, jossa ne olivat enemmän ja vähemmän järjestyksessä..
Hyllyjen kokoaminen vaati kuminuijaa ja muutamia voimasanojakin miesvoiman lisäksi! Kun olin saanut köydet, pyykkinarut, kuormaliinat ja -verkot, ym. järjestykseen, olin lopputulokseen tyytyväinen ja niin oli "pomokin". Tavarat tuli paremmin esille, kun ne sai seinälle, eikä hyllyn alle varjoon. Kun tuotteen kappaleita on paljon, voi osan laittaa "jemmaan" ylähyllylle, liukuovien taakse.
Sitten olikin naulalaatikoiden siirron vuoro..HUH! Mutta sen jälkeen onkin tietty hyllyväli vapaana Pislan tuotteille.


jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti