sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Askarteluja

Joulunalusaikaan kuuluu tietysti kaikenlaiset väkertelyt ja askartelut. Saimme etätehtävänä suunnitella koulun vitriiniin esillepanon ja yhtenä aiheena oli joulu. Esillepanon tulisi "kolahtaa" nuorille, jotka olivat ns. kohderyhmä. Oma työni ei välttämättä ole niin nuoriin iskevä, pikemminkin mummolafiiliksellä tehty..
  Töihin saatiin lisäaikaakin, kun työ tuntui niin haasteelliselta tekstauksineen kaikkineen..vai oliko siinä vain aloittamisen vaikeus, ainakin itsellä oli. Oma ajatukseni lähti siitä, kun näin Satulinnassa minilyhtyjä, jotka olivat talon mallisia.. Ajattelin talot mäen rinteelle ja taustaksi tumman taivaan..tonttuja, mökki, jonka ikkunasta tulvi valoa, lumitähtiä..
Toteutus työstä jäi blanssiasteelle, mutta vitriiniä varten päästiin askartelemaan todenteolla projektiviikolla. Kapalevystä leikattiin kuusia, jotka sitten päällystettiin sanomalehtisilpulla liimavesiseoksen avulla ja koristeltiin lopuksi joulupalloilla. Hienoja tuli!
Lisäksi päällystettiin kransseja eri menetelmin: sanomalehdillä, trikoonauhalla ja tillandsilla.
Kransseihin ripusteltiin erilaisin nauhoin pahvista askarreltuja tötsiä ja tähtiä. Nämä kaikki kannettiin koulun vitriiniin ja ripustettiin paikoilleen, samoin kuin erilaiset tekstaustyöt, jotka oli liimattu kapalle.
Projektiviikolla päästiin myös osallistumaan Tuijan R-kioskin avajaisiin omalla työpanoksellamme, eli autoimme esim. intentaariossa. Onnea vielä uudelle uralle yrittäjänä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti